Privatmarked / Byggfornying

Ekstrem oppussing setter håndverk og kunnskap på prøve

Vi koser oss når vi får spennende utfordringer, og det bidrar til at lærlingene også får utvikle skikkelig fagkunnskap. Byggelaget har gjennom mer enn 25 år bygget virksomheten på flinke fagfolk. Mange har startet som lærlinger og har fått utdanne seg videre til stadig mer ansvarsfulle oppgaver. Vi er opptatt av at alle som har lyst skal få muligheter.

Fra idé til ferdig utkast

Vi starter med din idé og våre tanker om byggeprosess og sluttresultat. Vi kvalitetssikrer at alle tekniske forutsetninger er på plass. En arkitekt eller et tegnekontor lager utkast og alle påkrevde tegninger. Du får et overslag over hva alt vil koste, og etter eventuelle justeringer en fast pris.

Full oversikt

Byggelaget kontakter alle nødvendige etater for å få byggetillatelse og andre nødvendige godkjenninger underveis i prosessen. Du får en framdriftsplan slik at du kan følge utviklingen i prosjektet. Vi har over 25 års erfaring med bygg innen alle kategorier, så du og ditt prosjekt er i de beste hender.

Vellykket resultat

Når vi avslutter arbeidet, skal vi begge ha oppnådd målet vi var enig om på forhånd. Med oss får du ingen overraskelser verken når det gjelder pris, kvalitet eller resultat på arbeidet. Det er nettopp derfor våre samarbeidspartnere setter oss høyt på listen over byggefirmaer de ønsker å benytte.

Referanser

Vil du vite mer om byggfornying?

Ta kontakt med Tommy eller Eskil, så får du svar på det du trenger å vite for å starte planleggingen av ditt prosjekt.

Tommy Gudmestad

Tommy Gudmestad

Prosjektansvarlig privatkunder

Eskil Sola

Eskil Sola

Prosjektleder og gründer