Privatmarked

Vi bygger bedre boliger

Det er ikke bra å skryte av seg selv, men vi er levende opptatt av faget vårt og følger godt med i utviklingen av bedre byggeteknikker, bedre løsninger og tilbakemeldinger fra markedet om hva som fungerer best.

Enten du skal bygge nytt, bygge på eller pusse opp, har vi kunnskapen og engasjementet som skal til for å få et skikkele godt resultat.

Byggelaget er tilsluttet Norgeshus og tilbyr stort utvalg kataloghus og -hytter. Norgeshus har eget ingeniør- og arkitektkontor som er et av boligbransjens mest komplette og en viktig ressurs for de som skal bygge hus. Sammen med Norgeshus leverer vi kvalitetsbygg til deg som har hustomt eller hyttetomt.

Ekstrem oppussing setter håndverkskunnskapen på prøve. Vi koser oss når vi får spennende utfordringer, og det bidrar til at lærlingene også får utvikle skikkelig fagkunnskap. Byggelaget har gjennom mer enn 25 år bygget virksomheten på flinke fagfolk.

Fritidsboliger

Byggelaget har solid erfaring fra oppføring av spennende fritidsboliger. Det setter håndverkskunnskapen på prøve og gir muligheter til å vise at vi kan det vi lover i slagordet vårt: Skikkele godt.