Proffmarked

Lang erfaring med store prosjekter

Byggelaget tar ansvar for hele byggeprosessen, fra begynnelse til slutt. Vi har lang erfaring med store og spennende bygg, enten det dreier seg om næringsbygg, skoler, barnehager, sykehjem, kirker, kjøpesenter og boligprosjekter, eller innredning og ombygging av butikker, kinosaler, restauranter og boligblokker, for å nevne noe av det vi gjør.

Gi oss en utfordring, så sørger vi for at resultatet blir skikkele godt.

Byggelaget har lang erfaring med næringsbygg. Blant annet har vi satt opp kjøpesentre, butikker, kontorbygg og landbruksbygg. Hvis vi får bli med allerede på planleggings- og prosjekteringsstadiet, kan vi bidra til en ekstra effektiv byggeprosess.
Byggelaget ble startet med offentlige bygg som hovedvirksomhet. Derfor har vi også lang erfaring med barnehager, skoler, boliger for utviklingshemmede, kirker, sykehjem m. m.
Godt håndverk og solid erfaring med ombygging av butikklokaler gir en smidig og forutsigbar byggeprosess. Og de som handler trives bedre. Byggelaget står bak en rekke vellykkede ombygginger av dagligvarebutikker.
Når vi utvikler egne prosjekter, er det med mål om å skape solide kvaliteter, god funksjonalitet, og gjerne litt nytenkende og spennende løsninger. Å gi oss selv litt ekstra utfordringer skaper større engasjement og faglig stolthet.